Aspicul cu fructe este un desert simplu si delicios. Aveti nevoie de suc de fructe, fructe si gelatina.
Aspicul cu fructe este un desert simplu si delicios. Aveti nevoie de suc de fructe, fructe si gelatina.
Pentru un pliculet cu praf pentru gelatina se folosesc 250 l de lichid. Se poate folosi suc, ceai, zeama de la compot.
Intr-un vas se pune un pliculet de gelatina cu 1 lingura si jumatate de zahar. Peste se pune lichidul si se amesteca pana se dizolva zaharul. Se taie fructele in bucati mai mari si se pun intr-un castron. Gelatina, zaharul si lichidul se pun la foc mic pentru cca. un minut. Se amesteca compozitia pentru dizolvarea prafului de gelatina. Se pune pune continutul in castron peste fructele lasate. Se lasa sa iasa aburul, iar dupa aceea se baga aspicul cu fructe la frigider pentru circa 30 de minute.
Aspicul cu fructe se serveste cu lingurita,cand este rece. Este un preparat racoros.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si ciresePentru musaca de varza delicioasa cu carne de vaca carnea tocata se prajeste cu ceapa calita in untura. Se adauga sare, piper...
Musaca de varza delicioasa cu carne de vacaPentru musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua se fierb cartofii in coaja si cand sint gata se curata si se taie...
Musaca delicioasa de cartofi cu branza si ouaReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii