Aspic cu fructe

Aspicul cu fructe este un desert simplu si delicios. Aveti nevoie de suc de fructe, fructe si gelatina.

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un pliculet de praf pentru gelatina tort
  • fructe (struguri
  • fructe de padure
  • fructe tropicale)
  • 1 lingura si jumatate de zahar
  • un lichid (suc
  • compot
  • ceai)

Mod de preparare

Aspicul cu fructe este un desert simplu si delicios. Aveti nevoie de suc de fructe, fructe si gelatina.
Pentru un pliculet cu praf pentru gelatina se folosesc 250 l de lichid. Se poate folosi suc, ceai, zeama de la compot.
Intr-un vas se pune un pliculet de gelatina cu 1 lingura si jumatate de zahar. Peste se pune lichidul si se amesteca pana se dizolva zaharul. Se taie fructele in bucati mai mari si se pun intr-un castron. Gelatina, zaharul si lichidul se pun la foc mic pentru cca. un minut. Se amesteca compozitia pentru dizolvarea prafului de gelatina. Se pune pune continutul in castron peste fructele lasate. Se lasa sa iasa aburul, iar dupa aceea se baga aspicul cu fructe la frigider pentru circa 30 de minute.


Aspicul cu fructe se serveste cu lingurita,cand este rece. Este un preparat racoros.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Inghetata frantuzeasca de vanilie

Inghetata frantuzeasca de vanilie

O inghetata foarte buna!

Inghetata frantuzeasca de vanilie
Spanac cu usturoi verde, la cuptor

Spanac cu usturoi verde, la cuptor

Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.

Spanac cu usturoi verde, la cuptor
Pulpe de pui cu legume la cuptor

Pulpe de pui cu legume la cuptor

Retete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...

Pulpe de pui cu legume la cuptor
Cele mai apreciate rețete
Friptura de miel in vin
1
Retete de Pasti

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Ciorba cu carne de porc
2
Ciorbe

Ciorba cu carne de porc

Ciorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!

Ciorba cu carne de porc
Nectar de caise
3
Sucuri fructe si legume

Nectar de caise

Nectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...

Nectar de caise
Coquelet de Bretagne - Franta
4
Mancaruri cu carne

Coquelet de Bretagne - Franta

Coquelet de Bretagne este un suculent si delicios pui la cuptor, plin de arome si savoare si care merita incercat macar o data.

Coquelet de Bretagne - Franta
Parteneri
Aperitiv rulada festiva din cascaval cu omleta si carnaciori picanti
Bucataras.RO

Aperitiv rulada festiva din cascaval cu omleta si carnaciori picanti

Genul acesta de ruladă, l-am văzut cu ani în urmă la Oana - bucătăraș drăgălaș și m-a încântat...

Aperitiv rulada festiva din cascaval cu omleta si carnaciori picanti
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Gustos.RO

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata

Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Prajitura cu capsuni si bezea
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea