Zaharul, cacaoa, apa se fierb. Dupa ce au fiert se adauga margarina si galbenusurile de ou. Din amestecul acesta se iau 14 linguri care se pun intr-o
Zaharul, cacaoa, apa se fierb. Dupa ce au fiert se adauga margarina si galbenusurile de ou. Din amestecul acesta se iau 14 linguri care se pun intr-o cana de metal. Compozitia care a ramas se amestecam cu faina, un praf de copt, albusurile batute spuma si se coace la foc potrivit. Dupa ce s-a copt blatul, cele 14 linguri de compozitie se fierb cu untul, ciocolata de menaj si alunele taiate. Glazura obtinuta se pune peste blat si se pune la rece.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii