• separati mai intai ouale si mixati galbenusurile cu jumatate din cantitatea de zahar, pana isi dubleaza volumul si se albesc. Adaugati apoi extractul de vanilie.
• mixati separat albusurile cu un praf de sare, iar cand s-au intarit adaugati restul de zahar si bateti pana obtineti o bezea tare si lucioasa.
• rasturnati galbenusurile peste albusuri si amestecati usor cu o spatula.
• adaugati la final faina amestecata cu praful de copt si bicarbonatul de sodiu, putin cate putin, si incorporati usor cu spatula, de jos in sus, avand grija sa nu se lase bezeaua.
• curatati para de coaja si de seminte, taiati-o cuburi si amestecati-o in compozitia de pandispan impreuna cu nuca maruntita si blue cheese rupta bucatele.
• tapetati vasul de la slow cooker Crock-Pot 3,5 L Manual Red cu hartie de copt si turnati compozitia in el
• inveliti capacul de la slow cooker Crock-Pot 3,5 L Manual Red cu un prosop curat de bucatarie si asazati-l deasupra, evitand astfel ca vaporii formati in urma coacerii sa se scurga peste prajitura.
• setati slow cooker Crock-Pot 3,5 L Manual Red pe modul de gatire Low pentru 2 ore sau pana cand prajitura este coapta. Puteti verifica cu o scobitoare daca este gata (daca nu ramane aluat pe scobitoare si este curata, inseamna ca este copt).
• scoateti apoi prajitura din aparat, cu tot cu hartie de copt, desfaceti-o pe margini si lasati-o sa se raceasca inainte de a o taia.
• puteti sa o pudrati cu zahar pudra inainte de servire.
Pofta buna!
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaCe poate fi mai bun decat o paine facuta in casa? Iar daca la paine mai adaugi si ceva branzica proaspata de vaci(facuta tot...
Paine- Felii cu branza si usturoiIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii