Prajitura de post cu malai si ananas este o prajitura delicioasa ce are la baza reteta prajiturii cu malai, dar care e imbunatatita cu fructe de ananas si stafide. Nu este deloc greu de preparat dar este incredibil de delicioasa.
Zaharul il amestecam cu margarina topita si batem pana se omogenizeaza totul.
Separat amestecăm fainile (cea de grau cu cea de porumb), cu sarea si cu praful de copt.
Incorporam totul apoi adaugam iaurtul de post si omogenizam foarte, foarte bine. Puteti folosi si lapte de cocos in locul iaurtului, prajitura noastra de post va capata o aroma exotica. Adaugati si stafidele hidratate si omogenizati.
Tapetam o tava cu hartie de copt sau o ungem cu ulei si tapetăm cu faina, si turnam continutul.
Tava pentru cantitatea asta este de cam 30 pe 40 cm. Scurgem rondelele de ananas din compot, si le asezam frumos deasupra, dupa care dam prajitura la cuptor pana devine aurie.
Prajitura de post cu malai si ananas se serveste felii dupa ce s-a racit.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniUsor, spumos, gustos!
Sufleu de cartofi cu bacon si ceapa verde
Comentarii