Turtitele cu nuci si cacao sunt foarte gustoase. Aceasta reteta de fursecuri o gasiti pe culinar.ro, alaturi de alte retete de dulciuri.
Se amesteca toate ingredientele pentru blat pana se obtine un aluat omogen. Se intinde o foaie din care se decupeaza rondele cu gura unui pahar. Se coc in tava unsa cu margarina. Pentru crema, se freaca galbenusurile cu zaharul si laptele rece. Se adauga cacaua si se fierbe crema, amestecand continuu. Se lasa crema apoi la racit, se adauga margarina si se omogenizeaza bine. Se lipesc cate doua rondele cu crema, apoi se presara cu zahar vanilat.
Fursecurile se servesc dupa ce s-au racit.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa
Pasca cu ciocolata
Lapte de pasare
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta este o reteta veche din familie, asemanator cu reteta de negresa clasica, foarte usor de preparat, intr-un timp...
Chec negruReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii