Aceasta reteta de fursecuri, o gasiti pe culinar.ro, alaturi de alte retete de dulciuri. Pentru prepararea fursecurilor aveti nevoie de margarina, zahar, faina, bicarbonat, coaja de lamaie, zahar vanilat, vin, ciocolata neagra.
Aceasta reteta de fursecuri este delicioasa. Pentru prepararea acestei retete se freaca spuma zaharul cu margarina, apoi se adauga putina sare, zaharul vanilat si coaja de lamaie. Se dizolva intr-o lingurita de vin alb bicarbonatul si se adauga in compozitia de margarina. Se incorporeaza treptat faina si se framanta un aluat omogen. Se zdrobeste ciocolata in bucatele si se adauga in aluat, apoi se intinde aluatul si se decupeaza forme cu gura unui pahar. Se asaza fursecurile pe tava unsa cu margarina si tapetata cu faina, apoi se ung cu apa minerala si se introduc in cuptorul incins pana se auresc.
Fursecurile se servesc dupa ce s-au racit, alaturi de o cana cu ceai fierbinte.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta este o reteta veche din familie, asemanator cu reteta de negresa clasica, foarte usor de preparat, intr-un timp...
Chec negruReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii