Pentru a prepara aceasta delicioasa reteta de fursecuri cu rom, sunt necesare urmatoarele ingrediente: rom, unt, zahar, ou, nuci, faina, zahar vanilat, zahar tos.
Se freaca spuma untul cu zaharul, se adauga oul si se mai freaca pana incepe sa faca basici. Se pune romul, zaharul vanilat, nucile si se framanta cu faina necesara pentru a obtine un aluat potrivit de tare.
Se lasa aluatul lucrat 20—30 min la rece apoi foarte repede se intinde o foaie de 1 cm grosime, se taie cu paharul sau formele de fursecuri, se unge fiecare cu ou, se presara cu zahar si se aseaza in tava de copt unsa. Se da la cuptorul bine infierbintat, la foc potrivit. Se scot din tava fierbinti.
Se servesc pudrate cu zahar.
Alte retete recomandate:
Spuma de capsuni
Prajitura cu visine
Pandispan pufos
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si ciresePrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postPlacinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafideReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii