Fursecurile cu ciocolata sunt simplu de preparat si delicioase. Se poate folosi si alta umplutura pentru aceasta reteta de fursecuri, nu neaparat ciocolata.
Mixam galbenusurile cu zaharul dupa care adaugam untul moale si mixam, apoi adaugam albusurile batute putin cu furculita.
Faina o amestecam cu praful de copt, sare, si coaja de lamaie. Adaugam peste compozitia de ou, adaugam esenta si untura si framantam coca bine (daca este nevoie adaugam lapte) dupa care o invelim in folie si dam la rece 1 ora.
Intindem o foaie de cca 1 cm, decupam forme (eu am ales stea si floare).
Eu am suprapus 3 stelute, la ultima am decupat 1 cerc in mijloc adaugam ciocolata in mijloc (se poate adauga si coacaze negre facute dulceata).
Le asezam in tava si dam la cuptor pana se rumenesc frumos.
Eu am uns cateva cu ou deasupra sa fie mai rumenite
Fursecurile cu ciocolata se pot servi dupa ce se racesc putin.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta este o reteta veche din familie, asemanator cu reteta de negresa clasica, foarte usor de preparat, intr-un timp...
Chec negruReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii