Fursecurile cu branza sunt delicioase si usor de preparat. Pentru a face aceasta reteta de fursecuri aveti nevoie de faina,zahar,branza de vaci, unt,ou,praf de copt
Untul (la temperatura camerei) se mixeaza bine cu zaharul pana se obtine o crema fina, se adauga oul si se mai mixeaza cateva minute pana acesta s-a incorporat complet. Se adauga si branza maruntita, apoi zaharul vanilat, coaja de portocala si esenta de rom. Se adauga faina amestecata cu praful de copt si sarea si se obtine un aluat pe care il strangem intr-o folie si il dam la frigider pentru 30 de minute.
Din aluat decupam floricele pe care le punem in tava tapetata cu hartie de copt si le dam la cuptor pentru 12 minute.
Dupa ce se racesc se pudreaza cu zahar.
Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta este o reteta veche din familie, asemanator cu reteta de negresa clasica, foarte usor de preparat, intr-un timp...
Chec negruReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii