este un desert la care se folosesc doar trei ingrediente, se prepara usor si repede
Lasam aluatul foietaj sa se dezghete la temperatura camerei. Desfacem foietajul pe masa de lucru, taiem patrate de marimea dorita. Rahatul se taie fasii de marimea diagonalei patratelor de aluat. Asezam pe diagonala fasiile de rahat,apoi unim capetele opuse,vezi foto. Preincalzim cuptorul la 200 grade. Tapetam tava cu folie de teflon sau hartie de copt. Asezam rulourile in tava cu spatiu intre ele, dam la cuptor pana se umfla si se rumenesc frumos. Cand sunt coapte le scoatem din tava pe un platou si le pudram cu zahar farin. Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii