Se incinge cuptorul la 175 grade Celsius. Se topeste ciocolata pe aburi. Piureul de castane se amesteca cu untul, galbenusurile, putina sare, zaharul,
Se incinge cuptorul la 175 grade Celsius. Se topeste ciocolata pe aburi. Piureul de castane se amesteca cu untul, galbenusurile, putina sare, zaharul, gemul, esenta de rom si ciocolata topita. Albusurile se bat spuma, aprox. o treime din ea se adauga la aluat, asa devine putin mai fluida, dupa care, cu grija, se adauga si spuma ramasa. Faina se amesteca cu praful de copt si se cerne peste pasta de ciocolata si castane, dupa care se amesteca usor. Intreg aluatul se toarna intr-o tava speciala pentru briose ( 12 adancituri) si se baga la cuptor pentru 30 de minute. Nu trebuie sa se rumeneasca foarte bine, deoarece asa vor fi prea uscate.
Alte retete dulciuri recomandate Ciocolata de casa Spuma de capsuni Tarta cu visine
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiPentru musaca de varza delicioasa cu carne de vaca carnea tocata se prajeste cu ceapa calita in untura. Se adauga sare, piper...
Musaca de varza delicioasa cu carne de vacaPentru musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua se fierb cartofii in coaja si cand sint gata se curata si se taie...
Musaca delicioasa de cartofi cu branza si ouaUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniO prajitura pufoasa, de sezon care poate fi pregatita cu orice fructe preferati. Pofta buna si spor la gatit!
Prajitura cu cireseReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii