Retete dietetice
Intr-un castron, se pun toate ingredientele in ordinea prezentata, cu exceptia fainii, care se adauga treptat. Se framanta totul pana cand se obtine un aluat nelipicios. Se formeaza o bila care se pune intr-o punga si se introduce la congelator, pentru jumatate de ora. Dupa trecerea acestui interval de timp, se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Aluatul se intinde cu ajutorul unui sucitor pe masa de lucru unsa cu ulei si se decupeaza biscuiti cu o forma speciala. Se transfera biscuitii intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt, desprinzandu-i de masa de lucru cu un cutit cu lama subtire. Se introduce tava la cuptor pana cand biscuitii se rumenesc frumos. Dupa ce se racoresc, biscuitii se pot pastra in cutii metalice.
Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsPentru Mos Craciun am adus astazi turta dulce. Din reteta Ritei si a lui Rocsi am facut si eu alta reteta. Din pacate, anason...
Turta dulceUn piept de porc condimentat bine si umplut cu salvie si verdeturi o sa fie perfect pentru masa de Craciun. Incearca-l si...
Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptorTavalita glazurata de post este o prajitura de casa delicioasa, perfecta pentru perioada postului si pentru persoanele...
Tavalita glazurata de postpentru dulciuri cu fructe un desert deicios cu alune e padure!
Rulada din biscuiti cu piure de castane si mantie din alune de padureSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramelUn aperitiv rapid plin de vitamine
Cosulete aperitiv cu salata de telina si tonIn sosul alb preparat cu mai putina faina se adauga cartofi fierti si trecuti prin masina, cit mai fierbinti. Se amesteca...
Sos de cartofi
Comentarii