Untul se freaca spuma cu zaharul, se adauga oul, esenta de vanilie, praful de copt dizolvat in lapte si faina si se framanta bine. Aluatul se lasa sa
Untul se freaca spuma cu zaharul, se adauga oul, esenta de vanilie, praful de copt dizolvat in lapte si faina si se framanta bine. Aluatul se lasa sa stea o ora, apoi se intinde intr-o foaie care se taie in diferite forme. Acestia se pun in tava unsa cu unt si tapetata cu faina, se introduce la cuptor, la foc potrivit. Biscuitii se scot din tava fierbinti.
Se pot servi simpli sau uniti cu gem, crema de ciocolata sau rahat.
Sursa acestei retete este retete-de-mancaruri.blogspot.com
Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaIntr-o zi aveam o punga cu pulpe de pui prin frigider si nu stiam ce sa gatesc din ele. Eram intr-o pana totala de idei si...
Mancare de pui cu masline si rosiiReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii