Biscuitii cu branza sunt un desert delicios si usor de preparat fie ca iti doresti o gustare dulce langa cafea, fie ca iti doresti gustari dulci pe masa de sarbatoare.
Punem margarina într-un bol cu oul, zahar pudra, cacao si le amestecam. Apoi adaugam praf de copt, esenta si treptat adaugam faina. Framantam pâna când obtinem un aluat moale usor de modelat. Dam la frigider 15 minute
Pregatim crema intr-un bol adaugam branza cu zaharul si le mixam. Dupa adaugam margarina si faina si amestecam pana devine o compozitie usor de modelat.
Sscoatem compozitia de la frigider si rupem bucatele din aluat.
Facem bilute cam cat o nuca si dupa le apasam usor cu mana(le facem ca un cosulet) iar in mijloc ii adaugam o biluta mica de crema de branza. Prindem marginile si infasuram branza bine inauntru. Dupa le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Repetam asa si cu restul de aluat dar lasam distante intre ele.
Le coacem cca timp de 20 minute. Dupa le lasam sa se raceasca.
Dupa racire ungem biscuitii cu branza cu ciocolata topita(ciocolata mea nu a fost tocmai buna).
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii