Bezelele se pregatesc usor, pot fi servite simple sau cu diferite creme, gem sau frisca lipite cate doua. Va prezentam o reteta de bezele simple si delicioase!
Albusurile se bat spuma bine pana se intaresc, dupa care se adauga vf-ul de sare si zaharul pe rand, mixand bine, pana s-a topit tot. Se pun cu posul pe tava tapetata cu hartie de copt si se dau pentru 35 de minute la 200F (100 gradeC).
Untul se mixeaza pana devine pufos, apoi se adauga Nutella, se mixeaza si apoi se adauga nucile macinate.
Se lasa bezelele sa se raceasca dupa care se lipesc cate doua cu crema si se decoreaza pe margini cu nuca macinata.
Au iesit foarte uscate iar combinatia a fost super!
Reteta de bezele cu crema a fost propusa de Luce Blu pe forum culinar.
Bezelele cu crema de ciocolata si nuci se servesc atunci cand va e pofta de ceva bun! :)
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii