Pandispan cu caise confiate

• separati albusurile de galbenusuri • bateti albusurile spuma cu putina sare, apoi incorporati zaharul si adaugati

Portii
8
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
180 minute
Complexitate
medie
Pandispan cu caise confiate

Ingrediente

  • oua - 10 buc(la temperatura camerei)
  • zahar - 10 linguri
  • ulei - 10 linguri
  • faina - 10 linguri
  • esenta de vanilie sau ½ pastaie de vanilie
  • ciocolata calda - 1 pliculet (sau 1 lingura de cacao)
  • caise confiate - 100 g

Mod de preparare


• separati albusurile de galbenusuri
• bateti albusurile spuma cu putina sare, apoi incorporati zaharul si adaugati cele 10 linguri de ulei
• intr-un bol separat bateti galbenusurile impreuna cu pastaia de vanilie, apoi adaugati compozitia peste albusuri
• omogenizati bine si la final adaugati faina, impaturind de jos in sus
• taiati caisele confiate in bucati mai mici si adaugati-le in compozitie
• tapetati cu faina vasul in care se va adauga aproape toata compozitia
• pastrati 2 linguri de compozitie pe care le amestecati cu ciocolata calda, pentru a-i da forma din interior si de deasupra
• cu ajutorul unei linguri faceti o miscare circulara scurta, de jos in sus, si continuati pentru a da un aspect placut 
• introduceti in slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital pentru 3 ore pe modul de temperatura „Low"
• faceti testul cu scobitoarea, pentru a verifica daca este copt in interior.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post, cu suc de rosii

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Prajitura de post, cu suc de rosii
Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Negresa de post cu nuci
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii
Cele mai apreciate rețete
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoara
1
Retete culinare

Chifle pufoase - Reteta simpla si usoara

Cele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...

Chifle pufoase - Reteta simpla si usoara
Reteta de mucenici moldovenesti
2
Retete culinare

Reteta de mucenici moldovenesti

Pentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...

Reteta de mucenici moldovenesti
Bait pentru carne de vanat
3
Mancaruri cu carne

Bait pentru carne de vanat

Descoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.

Bait pentru carne de vanat
Negresa cu branza si cirese
4
Prajituri

Negresa cu branza si cirese

Este o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!

Negresa cu branza si cirese
Fursecuri cale
5
Prajituri

Fursecuri cale

Mai intai se taie rahatul si se ruleaza intre degete cam 2 cm lungime. Se separa ouale, se bate albusul spuma cu zahar. Se...

Fursecuri cale
Parteneri
Gogosi de post
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornulete fragede cu bors
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia