Nuci cu crema de cacao este o prajitura delicioasa. Reteta e simpla asa ca puteti sa o faceti impreuna cu copiii. Aveti nevoie de cacao, faina, margarina si zahar.
Nuci cu crema de cacao este o prajitura delicioasa. Reteta e simpla asa ca puteti sa o faceti impreuna cu copiii. Se amesteca ingredientele bine dupa care se pune faina atat incat sa iasa o coca ce sa nu se lipeasca de maini.Se framanta ceva vreme caci cu cat framantam cu atat devine mai frageda. Se inveleste in folie de plastic dupa care se da la rece 2 ore.Dupa care se scoate se fac bilute mici.
Forma speciala se incinge, se unge cu unt, se pun bilutetle, se preseaza si se pun pe flacara sa se coaca. Dupa coacere se rastoarna si se lasa la racit.
Crema se face orin amestecarea margarinei cu zaharul pudra, cacao, zaharul vanilat si nuca.
Se umple jumatatile de nuci cu crema apoi se unesc si se trec prin zahar pudra vanilat
Se servesc la desert.
Alte retete de prajitura recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac Rosenkranzun dulce de nerefuzat ;)
Savarine din pesmet cu dulceata de zmeura
Comentarii