O altfel de lasagna
Spalam merele si le dam prin razatoare, le adaugam intr-o cratita,zaharul scortisoara si le calim putin, la final adaugam nuca macinata. Lasam sa se raceasca. Intr-o oala punem apa cu sare si cand incepe sa fiarba adaugam foile de lasagna, lasam sa fiarba cca 4 min. Le scoatem pe masa avand grija sa nu le asezam una peste alta. Pe fiecare foaie de lasagna adaugam umplutura pe mijloc si le impaturim, le asezam in tava unsa cu ulei, repetam pana terminam foile, Intr-un bol batem ouale cu zaharul, adaugam laptele si branza, esenta de rom, amestecam si turnam peste paste. Dam la cuptorul incalzit pana se rumeste.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta este o reteta veche din familie, asemanator cu reteta de negresa clasica, foarte usor de preparat, intr-un timp...
Chec negruReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii