Profiterol in ciocolata este un desert fin, o prajitura potrivita pentru orice sarbatoare sau ocazie festiva.
Se prepara budinca conform instructiunilor de pe ambalaj.
Mai intai am facut budinca si am dat-o la rece. Am batut trisca spuma tare. Am batut si albusurile cu 3 lg zahar
Cand s-a racit budinca se amesteca cu spuma de albusuri si 3 sferturi de frisca.
Se umblu bigne-urile cu o forma de prajituri, intepand din doua parti fiecare bigne pt a se umple bine.
Ciocolatile se topesc separat cu o lingura de unt si 50 ml lapte. Cand s-a racit am luat fiecare bigne si l-am tavalit prin glazura. Le-am lasat la rece pana a doua zi.
Se servesc alaturi de un strat de inghetata, frisca si toping de caramel, fructe de padure, in functie de preferinte.
Pofta buna!
Se servesc reci
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si ciresePrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postPlacinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafideReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii