• bananele se curata de coaja, se rup in sferturi si se pun in congelator intr-o cutie de sticla cu
• bananele se curata de coaja, se rup in sferturi si se pun in congelator intr-o cutie de sticla cu capac sau intr-o punga speciala de congelator. La fel se procedeaza si cu celelalte fructe. Ideal este sa fie toate taiate cuburi sau bucati de 4-6 cm.
• dupa ce s-au intarit aproape de tot, se pregateste storcatorul prin presare la rece Kuvings , folosindu-se sita speciala de inghetata. Se adauga treptat in storcator fructele, asteptand sa fie preluate lent de axul melcat. Recomandarea noastra e sa introduceti treptat cantitati mici si daca e necesar sa actionati butonul Reverse, care deblocheaza.
• la final, daca mai este nevoie, puteti adauga indulcitor natural. Eu am folosit zahar de cocos macinat foarte fin. Am adaugat vanilia pudra si am amestecat bine.
• este desertul meu preferat si este foarte bun pentru copii. Se face foarte repede si in acest fel aveti siguranta ca cei mici mananca ce trebuie: un desert delicios si plin de vitamine.
Savurati!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta este o reteta veche din familie, asemanator cu reteta de negresa clasica, foarte usor de preparat, intr-un timp...
Chec negruReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii