O dulce sublim, o reteta de vacanta pe care o adoram :)
1.Punem intr-un blender zmeura, zaharul, semintele de la pastaie de vanilie, frisca si zeama de lamaie.Le mixam pana totul devine ca o pasta.
2.Pasta o strecuram printr-o sita, apoi o amestecam cu arahidele glazurate maruntite intr-un robot.
3.Punem totul intr-o caserola si o dam la congelator pentru doua ore pana se inghetata.
4.Dupa cele doua ore o scoatem, o punem in blender, o mixam bine si o mai dam la rece pentru inca doua ore.
5.Simplu...scurt...si la obiect, nu-i asa?
Cand este gata, o servim in cornete de inghetata, sau fiecare cum doreste :-)))
Pofta mare!!!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii