• capsunile proaspete se congeleaza, asezandu-le una langa alta intr-o punga de congelare. In felul acesta vor ingheta
• capsunile proaspete se congeleaza, asezandu-le una langa alta intr-o punga de congelare. In felul acesta vor ingheta mai bine si vor fi mai usor de folosit. Bananele se curata de coaja, se taie in sferturi si se congeleaza in acelasi mod ca si capsunile.
• cand fructele sunt gata congelate, pregatiti storcatorului prin presare la rece Kuvings, folosind sita speciala pentru piureuri si inghetate.
• adaugati fructele treptat in storcator, fara a umple excesiv palnia de alimentare. E bine de stiut ca daca adaugati o cantitate mare de fructe din prima, s-ar putea sa se blocheze canalul prin care iese compozitia. Recomandarea noastra este sa introduceti treptat cantitati mici de fructe si daca e necesar, actionati butonul Reverse, care deblocheaza.
• la final am amestecat foarte bine compozitia cu o lingura, adaugand treptat superalimentele. Se consuma imediat si fara ezitare, fiindca este delicioasa!
Savurati!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta este o reteta veche din familie, asemanator cu reteta de negresa clasica, foarte usor de preparat, intr-un timp...
Chec negruReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii