Banana split este o clasica combinatie de inghetata cu banane si frisca. Pentru aceasta reteta aveti nevoie de 1 banana medie decojita si despicata pe lungime.
Banana split este o clasica combinatie de inghetata cu banane si frisca. Pentru aceasta reteta aveti nevoie de 1 banana medie decojita si despicata pe lungime. Aceasta o asezam pe platoul in care vom servi desertul. Intre cele doua jumatati de banane aranjam ananasul, iar peste acesta punem cele 3 cupe de inghetata. Aranjam frisca peste inghetata, apoi fisticul, ciocolata topita si ciresele confiate in varful cupelor de banana split. Servim imediat!!!
Pofta buna!
Banana Split se serveste imediat. Se poate insoti cu o bautura racoritoare.
Sursa acestei retete este blogul divainbucatarie.ro
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieCele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoaraPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii