Granola este o gustare delicioasa cu fulgi de ovaz. Pentru aceasta reteta de granola trebuie sa folositi stafide, nuca de cocos si miere. Orice alta combinatie poate da rezultate grozave.
Granola este o gustare delicioasa cu fulgi de ovaz. Pentru aceasta reteta de granola trebuie sa folositi stafide, nuca de cocos si miere. Orice alta combinatie poate da rezultate grozave.
Se da drumul la cuptor. Se amesteca mierea cu uleiul, scortisoara, zaharul vanilat si praful de sare.
Se pun in tava fulgii de ovaz cu semintele de floarea soarelui si de susan, cu nuca de cocos, stafide si curmale.
Se toarna amestecul de miere si se amesteca.
Se pune tava la cuptor si se tine cam 30 de minute amestecand la fiecare 10 minute.
Granola se serveste cu iaurt, lapte sau ca atare.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniClatite pufoase reteta Sper sa va placa ideea, de gust nu mai vorbesc. Sunt delicioase!
Clatite pufoase reteta, cu cacao, mascarpone si caramelIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii