Reţetă de preparare a papanaşilor. Pentru papanasi cu dulceata de capsuni se amestecă bine oul cu brânza de vaci, zahărul şi pliculeţul de zahăr vanilat, după care se începe a se încorpora făina.
Pentru papanasi cu dulceata de capsuni se amestecă bine oul cu brânza de vaci, zahărul şi pliculeţul de zahăr vanilat, după care se începe a se încorpora făina amestecată cu praful de copt. Se obţine un aluat din care se fac nişte biluţe, modelate cu mâna. Apoi le-am aplatizat puţin şi am făcut o gaură în mijloc pentru a se coace uniform. I-am prăjit apoi în ulei încins, pe ambele părţi. I-am servit cu o minunată dulceaţă de căpşuni făcută de tata.
Papanasii se servesc cu dulceata de capsune.
Sursa acestei retete este blogul culinar Alice-albinutza.
Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsPentru Mos Craciun am adus astazi turta dulce. Din reteta Ritei si a lui Rocsi am facut si eu alta reteta. Din pacate, anason...
Turta dulceUn piept de porc condimentat bine si umplut cu salvie si verdeturi o sa fie perfect pentru masa de Craciun. Incearca-l si...
Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptorTavalita glazurata de post este o prajitura de casa delicioasa, perfecta pentru perioada postului si pentru persoanele...
Tavalita glazurata de postpentru dulciuri cu fructe un desert deicios cu alune e padure!
Rulada din biscuiti cu piure de castane si mantie din alune de padureSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramelUn aperitiv rapid plin de vitamine
Cosulete aperitiv cu salata de telina si tonIn sosul alb preparat cu mai putina faina se adauga cartofi fierti si trecuti prin masina, cit mai fierbinti. Se amesteca...
Sos de cartofi
Comentarii