Mousse au chocolat este o crema delicioasa usor de pregatit. Gasiti aceasta reteta pe culinar.ro, alaturi de multe alte retete de creme.
Mousse au chocolat este o crema delicioasa usor de pregatit. Pentru a prepara acest desert se toaca ciocolata si se topeste in bain-marie. Se adauga apoi coniacul si espresso-ul. Separat se bat galbenusurile cu zaharul vanilat. Albusurile se bat cu zahar. In compozitia de ciocolata se inglobeaza intai galbenusurile, apoi frisca batuta. Se inglobeaza la final albusul batut. Spuma de ciocolata se toarna in pahare si se lasa la frigider cca 3 ore.
Mousse au chocolat se serveste presarata cu un strat gros de cacao.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta este o reteta veche din familie, asemanator cu reteta de negresa clasica, foarte usor de preparat, intr-un timp...
Chec negruReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii