Aceste jeleuri se prepara rapid si usor si sunt delicioase. Gasiti aceasta reteta de jeleu pe culinar.ro, alaturi de alte retete de dulciuri.
Se pune gelatina in apa rece cca 5 minute. Se cojesc 6 fasii de coaja de lamaie si portocala, care se pun intr-un vas cu 400 ml apa si zaharul. Se fierb la foc mic, pana se dizolva zaharul. Se ia vasul de pe foc, iar cojile se arunca. Se stoarce gelatina de apa si se amesteca in vas pana se dizolva. Se lasa apoi la racit. Se storc lamaile si portocalele pana se obtin cate 150 ml suc din fiecare. Se amesteca in vas. Se strecoara jeleul printr-o sita deasa si se toarna in pahare. Se pun la rece, timp de 4 ore, pentru a se intari.
Jeleul se serveste rece.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa
Lapte de pasare
Pasca cu ciocolata
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii