Retete dietetice
Fierbem laptele impreuna cu esenta de vanilie. Cand laptele incepe sa fiarba, adaugam cele 130 g de gris, presarandu-l in ploaie si amestecam continuu. Dam focul la minim si amestecam pana obtinem o compozitie groasa. Daca considerati ca grisul nu este suficient de gros, atunci mai adaugati putin gris.
Spalam capsunile si apoi le taiem pe jumatate. Asezam capsunile pe peretii cilindrului. Punem 3 linguri de gris intr-un pos de unica folosinta. Turnam grisul in forma cilindrica pana acoperim capsunile. Dupa ce le-am acoperit, continuam sa punem gris cu lingura pana aproape de suprafata cilindrului. Eu nu am avut aceasta forma, asa ca am facut-o dintr-un carton mai gros. Presaram deasupra zahar pudra. Decoram cu feliute de capsuni si ciocolata rupta in bucatele.
Am servit acest desert minunat alaturi de dulceata de capsuni. Este foarte bun!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii