• pentru crema de mure, pasati murele cu blenderul vertical Breville Hand Blender, adaugati apoi peste ele crema de branza,
• pentru crema de mure, pasati murele cu blenderul vertical Breville Hand Blender, adaugati apoi peste ele crema de branza, zaharul pudra si frisca lichida si mixati pana obtineti o crema pufoasa, fina si consistenta
• puneti crema de mure la rece
• pentru crema de ciocolata alba, incalziti smantana lichida, dar fara sa o fierbeti si turnati-o peste ciocolata alba rupta bucati
• omogenizati bine, apoi adaugati untul si amestecati lejer, pana se topeste
• lasati si crema de ciocolata alba la frigider pentru 10-15 minute
• intre timp, spalati fructele, lasati murele la scurs intr-o strecuratoare
• curatati piersicile de coaja si taiati-le cubulete
• puneti biscuitii Oreo intr-o punga si zdrobiti-i cu facaletul
• pregatiti doua pahare inalte si puneti la baza doua linguri de biscuiti zdrobiti in fiecare pahar
• adaugati un strat de crema de mure, apoi mure proaspete, crema de ciocolata alba, cubulete de piersici, crema de mure si terminati cu mure proaspete
• ornati cu o lingura de crema de ciocolata alba, frunzulite de menta si un mini-biscuit Oreo
Savurati!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii