Se pun galbenusurile intr-un vas emailat si se freaca crema spumoasa cu zaharul. Se adauga cacaoa cernuta proaspat, se omogenizeaza si se amesteca cu
Se pun galbenusurile intr-un vas emailat si se freaca crema spumoasa cu zaharul. Se adauga cacaoa cernuta proaspat, se omogenizeaza si se amesteca cu laptele care a fiert pe foc mic impreuna cu o lingurita de faina. Laptele se foloseste numai dupa ce s-a racit o jumatate de ora. Crema obtinuta se ingroasa pe foc mic si se trage deoparte dupa ce a ajuns ca o smantana groasa. Separat se freaca untul spuma si se amesteca incet cu fructele din dulceata. Cele doua compozitii se amesteca impreuna, apoi se lasa la rece o ora.
Se foloseste pentru torturile fine.
Alte retete culinare:
Tiramisu
Placinta cu mere
Ciocolata de casa
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzCum am vazut aceasta reteta distribuita pe pagina Betei, am vizionat-o, mi-am dat seama ca o sa ne placa si am...
Pui calabrese
Comentarii