Zdrobeste 2/3 din zmeura. Sfarama piscoturile, aseaza-le in 4 pahare si stropeste cate 1 lingura de lichior de migdale. Amesteca pulpa cu zaharul, 2 p
Zdrobeste 2/3 din zmeura. Sfarama piscoturile, aseaza-le in 4 pahare si stropeste cate 1 lingura de lichior de migdale. Amesteca pulpa cu zaharul, 2 pachete de zahar vanilat si toarna peste piscoturi. Prepara 200 ml de frisca. Amesteca iaurtul cu mierea si frisca, pana devine spumos, dupa care pune-l la frigider.
Sfat: Inainte de servire prepara frisca ramasa, adauga zaharul vanilat si toarna peste crema.
Alte dulciuri recomandate
Gem de caise
Prajitura cu capsuni
Prajitura cu caise
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac Rosenkranz
Comentarii