Crema de zahar ars se poate folosi la prajituri sau alte deserturi si este foarte delicioasa. Se arde putin zaharul, se amesteca cu unt pana se topeste untul.
Crema de zahar ars se poate folosi la prajituri sau alte deserturi si este foarte delicioasa. Se arde putin zaharul, se amesteca cu unt pana se topeste untul. Deoparte se amesteca faina cu laptele si vanilia si apoi se toarna peste zaharul ars cu unt. Se pune la foc mic si se amesteca pana se ingroasa. Se ia de pe foc, se lasa sa se raceasca putin si apoi se pune de calda in cupe. Se lasa sa se raceasca.
Crema de zahar ars cu vanilie se poate folosi la torturi sau prajituri.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii