Se fierbe laptele cu zaharul, se adauga vanilia cand laptele se trage de pe foc si se lasa sa se raceasca putin. Se spala ouale, se separa galbenusuri
Se fierbe laptele cu zaharul, se adauga vanilia cand laptele se trage de pe foc si se lasa sa se raceasca putin. Se spala ouale, se separa galbenusurile si se freaca spuma, se pune faina, in ploaie, si se omogenizeaza bine, dupa care se adauga laptele caldut, amestecand incet in compozitie. Amestecul se lasa pe foc moale pana se ingroasa ca o smantana, apoi se ia de pe foc si se raceste. Cand crema este rece, se adauga albusurile batute spuma tare, se omogenizeaza compozitia si se lasa la frigider sa se raceasca complet inainte de a o folosi.
Alte retete de dulciuri:
Tarte cu capsuni
Pandispan cu visine
Prajitura Negresa
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPentru ca am primit un iepure de la o tare draga colega de serviciu, am zis sa fructific fiecare bucata de carne. Am transat...
Drob de iepure cu mousse de conopida
Comentarii