Incalzeste zaharul si sucul de lamaie, pana cand se dizolva zaharul. Inmoaie gelatina in apa rece, preseaza-o si adaug-o in sucul de lamaie cu zahar.
Incalzeste zaharul si sucul de lamaie, pana cand se dizolva zaharul. Inmoaie gelatina in apa rece, preseaza-o si adaug-o in sucul de lamaie cu zahar. Lasa sa se raceasca. Cand s-a racit, poti adauga iaurtul. Bate frisca si pune-o in iaurt. Pune crema in pahare pentru desert si las-o sa se intareasca. Scoate samburele si mixeaza ¾ cireselor. Fierbe-le timp de 5 minute in 4 linguri de apa, trece-le prin sita, dupa care pune-le inapoi in cratita si adauga mirodeniile. Taie ciresele ramase in patru. Pune-le in pasta de cirese si fierbe pasta adaugand amidon si putina apa. Cand s-a racit, toarn-o peste crema. De sarbatori poti adauga in crema putina tuica de cirese.
Alte retete dulciuri recomandate :
Prajitura cu visine
Dulceata cirese amare
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac Rosenkranz
Comentarii