Se freaca untul, tinut la temperatura camerei, pana cand ajunge o crema spumoasa, apoi se pune zaharul si se continua operatia pana cand cristalele de
Se freaca untul, tinut la temperatura camerei, pana cand ajunge o crema spumoasa, apoi se pune zaharul si se continua operatia pana cand cristalele de zahar se dizolva complet. Se adauga cacaua cernuta proaspat si se amesteca pana la omogenizare. Se incalzeste laptele pe foc, se amesteca cu faina pusa iti ploaie, se ingroasa pe foc si se parfumeaza cu vanilie. Se lucreaza la foc mic, amestecand fara intrerupere, ca sa nu se prinda de cratita. Se raceste putin, apoi se amesteca incet cu crema de unt.
Dupa ce s-a racit complet, se foloseste pentru a umple prajituri si torturi.
Alte retete simple:
Glazura pentru torturi si prajituri
Spuma de capsuni
Crema de iaurt
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzCum am vazut aceasta reteta distribuita pe pagina Betei, am vizionat-o, mi-am dat seama ca o sa ne placa si am...
Pui calabrese
Comentarii