Se curata bananele si se paseaza, apoi se amesteca bine cu dulceata (din care s-au dat deoparte fructele intregi), cu iaurtul, zeama de lamaie, esenta
Se curata bananele si se paseaza, apoi se amesteca bine cu dulceata (din care s-au dat deoparte fructele intregi), cu iaurtul, zeama de lamaie, esenta de rom si un pliculet de zahar vanilat. Se freaca amestecul pana se omogenizeaza si capata consistenta cremoasa, apoi se pune in boluri, care se dau la rece timp de cateva ore. Se servesc ornate cu cate o lingura cu varf de frisca, batuta cu zaharul vanilat ramas, precum si cu fructele din dulceata.
Se servesc ornate cu cate o lingura cu varf de frisca, batuta cu zaharul vanilat ramas, precum si cu fructele din dulceata.
Alte retete fructe recomandate
Tarta cu fructe
Ciocolata de casa
Spuma de zmeura
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac Rosenkranz Am preparat o salata consistenta cu naut, picanta de la rucola si cu ansoa. Perfecta pentru cina !!!!
Salata cu ansoa, naut si rucola
Comentarii