In tava unsa si tapetata cu faina se pune un strat gros de 0,5 cm de aluat de cozonac sau aluat fraged cu care se imbraca si peretii tavii. Peste ace
In tava unsa si tapetata cu faina se pune un strat gros de 0,5 cm de aluat de cozonac sau aluat fraged cu care se imbraca si peretii tavii.
Peste acesta se presara stafide, nuci coapte sau alone si se toarna compozitia urmatoare: 8 galbenusuri se freaca spuma cu 8 linguri de zahar pudra.
Se adauga 5 linguri de faina, 600 g smantana si la urma mirodeniile. Inainte de ase da la cuptor se adauga 8 albusuri batue spuma cu 4 linguri zahar tos, otetul sau zeama de lamiae si putina sare.
Tava se da la cuptor la foc mic cca 25-30 min, pentru a ramane aurie.
Pofta buna!
Reteta Pasca cu smantana I a fost propusa de gecuza pe forum culinar.ro
Alte retete de pasca gasiti aici:
Pasca poloneza,
Pasca fara aluat,
Pasca cu ciocolata
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si ciresePentru musaca de varza delicioasa cu carne de vaca carnea tocata se prajeste cu ceapa calita in untura. Se adauga sare, piper...
Musaca de varza delicioasa cu carne de vacaReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii