Pentru a prepara aceasta delicioasa reteta de pasca cu ciocolata aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: oua, zahar, vanilie, ciocolata rasa, lapte.
Pentru Pasca cu ciocolata se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga vanilia, ciocolata topita in lapte. Se amesteca bine, iar la urma se pun albusurile batute spuma.
Se intinde din aluat o foaie groasa cat un creion si se aseaza intr-o tava de copt. Din alta bucata de coca se face un sul lung si gros de un deget care se asaza imprejurul formei (lipit de peretii ei). Se intinde umplutura peste foaie fara sa se acopere sulul asezat imprejur.
Se mai fac doua suluri din coca care se asaza crucis peste umplutura si se ung cu putin ou, dupa ce pasca a crescut putin la loc caldut. Se pune la cuptor sa se coaca. Se scoate din forma dupa ce s-a racit bine.
Se poate servi dupa ce s-a racit.
Alte retete recomandate:
Pasca cu smantana
Pasca fara aluat
Pasca cu orez
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiCele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoaraPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii