Pentru cozonacul cu mac se spala macul cu apa rece, se pune apoi intr-o cratita si se toarna peste el apa clocotita. Se tine astfel cateva ceasuri.
Pentru cozonacul cu mac se spala macul cu apa rece, se pune apoi intr-o cratita si se toarna peste el apa clocotita. Se tine astfel cateva ceasuri. Se scurge de apa si se piseaza bine, de preferinta intr-o piulita de piatra, punand cate putin mac odata. Umplutura de cozonac se fierbe apoi cu lapte, pesmet, zahar si vanilie, amestecand mereu, pana se face o pasta destul de groasa. Se adauga untul. Se lasa sa se raceasca. Se amesteca, dupa dorinta, cu stafide sau cu coaja rasa de lamaie. Cu aceasta umplutura se fac cozonaci la fel cu cei cu nuca.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si ciresePrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postPlacinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafideReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii