Clătite pufoase reţetă • amestecati faina, praful de copt si bicarbonatul• separati galbenusurile de albusuri• albusurile le bateti spuma (exact in
• amestecati faina, praful de copt si bicarbonatul
• separati galbenusurile de albusuri
• albusurile le bateti spuma (exact in momentul in care le veti incorpora) cu un praf de sare si putina zeama de lamaie, pentru a se intari mai repede si mai bine
• galbenusurile le bateti tot spuma cu zaharul si apa de trandafiri
• topiti untul treptat si amestecati-l cu laptele batut
• adaugati untul, laptele batut si smantana de gatit peste faina, apoi praful de copt si bicarbonatul
• peste acestea adaugati galbenusurile, zaharul si apa de trandafiri
• incorporati albusurile peste aceasta compozitie, impaturind de jos in sus, mentinand bulele de aer in aluat
• incingeti presa Breville Panini Maker
• turnati cu un polonic compozitia in presa Breville Panini Maker si folositi o spatula pentru a le intoarce cand devin aurii pe fiecare parte
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"M-am inspirat putin de la Bya pentru reteta. Au fost minunate!
Chiftele din carne de porc in crusta de fulgi de porumbReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii