• se amesteca intr-un bol iaurtul cu laptele, ouale batute, zaharul, untul topit si extractul de vanilie
• in alt bol se amesteca faina cu praful de copt, bicarbonatul, sarea si scortisoara
• se toarna amestecul lichid peste cel solid si se amesteca cu un tel pana se omogenizeaza compozitia
• se lasa sa se odihneasca 10 minute
• se incinge presa Breville Panini Maker Large, se unde cu unt si se pun clatitele cu polonicul, lasandu-le mai grosute si cam de 10 cm diametru.
• cand incep sa se formeze bule la suprafata, se intorc pe partea cealalta cu o spatula
• se servesc cu dulceata de gutui deasupra
Savurati cu placere!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCu riscul de a imi sari in cap Madame impotriva prajelilor, am pregatit pentru BBk o omleta coapta, cu ciupercute, tare buna....
Omleta cu ciuperci fripteReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii