Se amesteca bine untul cu zaharul pudra, se adauga galbenusurile si faina, se subtiaza aluatul cu laptele si se inglobeaza albusurile batute spuma. S
Se amesteca bine untul cu zaharul pudra, se adauga galbenusurile si faina, se subtiaza aluatul cu laptele si se inglobeaza albusurile batute spuma. Se amesteca si se omogenizeaza compozitia. Din aceasta compozitie se prajesc clatitele numai pe o parte. Se aseaza clatitele pe o farfurie, cu partea coapta in jos si pe partea cealalta se presara migdale amestecate cu zahar pudra. Urmatoarea clatita se pune cu partea coapta peste migdale. Se continua operatia pana se termina toate clatitele.
Clatita de deasupra se pune cu partea coapta in sus, se presara cu zahar si migdale si se serveste imediat ca desert.
Alte retete:
Clatite cu carne
Placinta cu branza
Turta dulce
Ca sa fie fragede incat sa pice de pe os carnea, coastele le-am fiert in bere si apoi le-am uns cu sos si le-am lasat sa se...
Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofiAceasta friptura este preferata mea la masele de Craciun si Revelion.
Friptura asortata pentru masa de CraciunPentru Mos Craciun am pregatit niste fursecuri la care am ravnit demult. M-am inspirat de la Jamila Cuisine.
Fursecuri vanilate cu portocalaO prajitura simpla, gustoasa care ti se topeste in gura….o prajitura cu iz de sarbatoare si dor de copilarie.
Prajitura LămâiţaCataiful este un desert oriental delicios care poate facut cu nuca, mere, fistic ... Este o prajitura ce poate fi facuta si...
Cataif cu fisticSalam de biscuiţi reţetă. Este o reteta simpla si foarte rapida, cu un gust minunat si care imi aminteste de copilarie.
Salam de biscuiţi reţetăSarmalele nu lipsesc din meniul niciunui roman. Sarmalute aburinde asezonate cu voie buna.
Sarmalute in foi de varza
Comentarii