Ciocolata de casa poate fi si de post! Mai mult de atat, aceasta reteta culinara de ciocolata de casa este si fara foc! O varianta delicioasa si sanatoasa.
Daca preferati o pasta perfecta, toate se amesteca in blender cu putina apa. Se pun in forme mici, inimioare, rotunduri sau ce aveti la indemana, unse cu putin ulei de masline. Formele de cuburi de gheata sunt foarte bune daca nu aveti altceva la indemana.
Se introduc la congelator pana se vor intari.
*Uleiul de palmier va ajuta ciocolata sa se lege si sa prinda gustul acela cremos.
Daca nu gasiti, folositi avocado si ulei masline.
Reteta de ciocolata de casa fara foc a fost propusa de ligip pe forum culinar.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzCine spune ca sarmalele de post nu sunt bune, nu a incercat reteta asta. Important e sa alegi o varza buna si sa condimentezi...
Sarmale de post
Comentarii