Checul este un preparat culinar pufos si delicios. Reteta se prepara cu: zahar, oua, faina.
Aceasta reteta de chec se prepara astfel: frecam galbenusurile cu zaharul si scortisoara pisata. Punem faina putin cate putin, 2 linguri apa calduta, sare, praf de copt, coaja de lamaie si albusurile batute spuma, Luam o tava de chec, o ungem cu unt si presaram faina. In forma punem compozitia pentru chec. Punem tava in cuptor pentru 1 ora.
Alte dulciuri recomandate
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaFetelor mele le plac foarte mult waffele. Se pregătesc ușor, din ingrediente aflate la îndemâna oricui. Pot fi...
Aperitiv waffle cu cascaval si ceapa verdeReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii