Batem albusurile spuma. Adaugam zaharul in ploaie si batem cu putere pina se intareste spuma. Punem si praful pt sos si alunele. Rasturnam totul intr-
Batem albusurile spuma.
Adaugam zaharul in ploaie si batem cu putere pina se intareste spuma.
Punem si praful pt sos si alunele.
Rasturnam totul intr-o tava in care am pus hirtie de copt unsa bine cu margarina lichida (sau ce aveti). Deasupra imprastiem migdalele.
Coacem la 175 gr timp de 15-20 minute.
Lasam sa se raceasca bine. Intre timp facem frisca. Scurgem de suc mandarinele (nu mi-au ajuns, deci am pus si 3 jumatati de piersica) si le rupem in bucati mai mici.
Cind blatul s-a racit, punem frisca,daca vrem sa ramana alb, sau adaugam cacao, fructele si rulam (nu f strins ca la celelalte rulade).
Deasupra cernem cacao si ne jucam cu putina ciocolata.
Se taie in felii late.
Reteta propusa de Shumaila
Pofta buna!
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si ciresePrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postPlacinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafideReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii