Prajitura cu mere si morcovi este o reteta de prajitura simpla, o prajitura pufoasa cu mere potrivita pentru micul dejun.
Se rad morcovii si merele curatate de coaja. Se amesteca uleiul (eu am folosit ulei de samburi de struguri) cu zaharul; apoi se adauga morcovii si merele rase. Se adauga sucul obtinut din portocala stoarsa. Faina se amesteca cu praful de copt si se adauga peste restul compozitiei incet, cu lingura de lemn, pentru a evita formarea cocoloaselor. Se tapeteaza forma si se pune la cuptor aproximativ 1h la 180 grade.
Aparatul Philips Multicooker are 2 functii foarte atractive pentru mine: posibilitatea de a prepara iaurt si functia de gatire la aburi
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii