Prajitura simpla, dar satioasa cu branza, stafide, coaja de lamaie si de portocala
Intr-un castron mai mare, se amesteca branza rasa impreuna cu zaharul, zaharul pudra vanilat si galbenusurile.
Se adauga albusurile batute spuma cu un praf de sare, apoi treptat si uleiul, faina si praful de copt.
Se obtine un aluat potrivit de moale, cremos, care se toarna intr-o tava de copt. Se presara stafidele si coaja de portocala si de lamaie.
Se coace la foc potrivit pana se rumeneste sau daca aveti masina de facut paine, setati 40 de minute pe programul ‘doar pentru coacere’.
Cand este gata, se acopera cu un prosop curat de bucatarie, iar la servire, se pudreaza cu zahar.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii