Dietetic si gustos
Pui într-un bol făina, peste care presari praful de copt si amesteci bine, cureti merele de coajă. Separat, mixezi ouăle cu zahărul, timp de câteva minute, adaugi laptele și uleiul, le amesteci si pe acestea, apoi în compoziția obținută încorporezi făina. Mixezi bine până vei obține o compoziție omogenă fără cocoloașe. În tava unsă si tapetată cu făină, torni jumătate din compoziție, presari cubuletele de măr și apoi le acoperi cu cealaltă jumătate de compoziție. Introduci tava în cuptorul încins$, o lasi 15 minute la foc puțin mai mare, apoi incă 25 de minute la foc potrivit. După cele 40 de minute, încerci checul cu un cuțit sau pai, dacă e gata, îl scoți din cuptor și îl lași să se răcească în forma în care s-a copt. După răcire, îl pui pe o tavă, îl pudrezi cu zahăr și e gata de servire.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii