Preparam un piscot din ingredientele pentru aluat, il turnam intr-o forma de coronita cu diametru de 28 de cm si il coacem. Dupa racire il taiem trans
Preparam un piscot din ingredientele pentru aluat, il turnam intr-o forma de coronita cu diametru de 28 de cm si il coacem. Dupa racire il taiem transversal in 3 foi si le umplem. Fierbem budinca conform instructiunilor. Batem margarina cu zaharul vanilat, zaharul pudra, zeama de lamaie si coaja de lamaie rasa. Amestecam cu budinca racita. Montare: prima foaie o ungem cu gemul de visine, pozitionam a doua foaie deasupra si o ungem cu crema de budinca si pozitionam a treia foaie. La exterior ungem tot cu crema de budinca si presaram fisticul taiat marunt. Este o prajitura aratoasa si usoara de preparat.
Alte retete prajituri recomandate
Tort diplomat
Tiramisu
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseMai intai se taie rahatul si se ruleaza intre degete cam 2 cm lungime. Se separa ouale, se bate albusul spuma cu zahar. Se...
Fursecuri caleNiste mini placintele din aluat cu cartofi si umplutura de sunca si mozzarella.
Mini placintele din cartofi cu sunca si mozzarellaO salata usoara, plina de vitamine, buna atat in zilele de post cat si pentru cei care vor sa tina dieta. Este o combinatie...
Salata de cruditatiTocanita de iepure vanat este o delicioasa reteta. Pentru a pregati aceasta mancare cu carne de vanat va trebuie circa 1 kg...
Tocanita de iepure vanatReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii