Ciambella al arancia este o reteta braziliana de chec parfumat, pufos, cu un gust inconfundabil. Este un chec atat de bun ca se termina prea repede :).
1. Se bat ouale cu zaharul pana cand obtinem un rezultat cremos.
2. Se adauga uleiul, sucul de portocale, aproape toata coaja rasa de la ambele portocale (oprim un pic pt decor) si faina amestecata cu praful de copt. Se mai amesteca cu mixerul 3 minute.
3. Se pune aluatul intr-o forma de ciambella (cu gaura la mijloc) tapetata cu unt si faina si se introduce in cuptorul preinalzit la 200 grade pentru 50-55 minute (a mea a fost gata in 30 minute).
Pofta buna! Reteta Ciambella al arancia a fost propusa de Laura_A pe forum culinar.ro
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii